Изображения на флората и фауната

цветя и растения Скрийнсейвъри : Изображения на флората и фауната

Изображения на флората и фауната Скрийнсейвъри

Изображения на флората и фауната Анимиран Скрийнсейвър

Изображения на флората и фауната Скрийнсейвър
Харесва ли ви? Просто кликнете!
Коментар!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious

Прекрасно анимирани скрийнсейвъра на елементи от флората и фауната заедно. Птици, животни, морски животни, пъстроцветни цветя, растения, дървета, вода, ландшафт ... набор от елементи на природата, за тези, които обичат са отвън. Щадящо музика придружава този хубав скрийнсейвър.

Флора и фауна, птици, животни, морски животни, пъстроцветни цветя, растения, дървета, вода, ландшафт, елементи на природата,. Изтеглете скрийнсейвъра Изображения на флората и фауната кликнете върху бутона «Изтеглите», това е безплатна услуга на Gifmania. Този скрийнсейвър на тематична колекция от цветя и растения, защото те са организирани така, че то е лесно за вас да получите тук, ако един голям фен на цветя и растения, файлове за изтегляне са свободно и този скрийнсейвър е бил свален 42 пъти, което означава, че е много популярна. Това е безопасен продукт, и тя ще ви помогне да защитите компютъра си, защото тя е напълно безплатна и надеждна. Този скрийнсейвър има рейтинг на 4 от потребителите, които са го изтеглили и това е част от нашата колекция от 2007-12-17 16:04:53, ден, в който е бил включен в нашата база данни. Надяваме се да ви хареса и че тя ви помага да защитите вашия Windows компютър операционна система. Това скрийнсейвър в български е безплатно, принадлежи към категорията: цветя и растения. Това е софтуер, Gifmania, така че можете да се доверите на качеството им. Е версията 1.0 на продукта е достъпна за операционни системи Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Анимиран Скрийнсейвър Изображения на флората и фауната на цветя и растения, за да изтеглите безплатно и да се грижи за вашия екран с скрийнсейвър
4

Процент на базата на 4648 мненията на потребителите

Оценяват Този Скрийнсейвър

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
ИЗТЕГЛИТЕ
Изтеглили 42 пъти
ОБРАТНО
5
5 от 10 - 1019 гласове
Номер 227 Върха
ИЗТЕГЛИТЕ
Изтеглили 7897 пъти

Анимирани скрийнсейвъра на розово цвете заобиколен от сърца. Пинк е весел и оптимистичен цвят, както е предложено от популярната поговорка: да видите живота през розови очила. Оживен образ на красива розово цвете. Формата на венчелистчетата припомни на орхидея цвете или подобен, макар че е трудно да се каже, защото тя се появява малко по-замъглено и изкривен. Той е изпълнен със светлина сцена, в която се появяват много сърца плаващи навсякъде с малки фойерверки блясък. A романтичен и чувствителен начин да декорирате вашия работен плот.

8
8 от 10 - 219 гласове
Номер 443 Върха
ИЗТЕГЛИТЕ
Изтеглили 3578 пъти

Успокояване на скрийнсейвъра на цветя плаващи във водата на реката. В долната част на вода, има някои малки камъчета. Някои жълти маргаритки отида без прекъсване на цялостната спокойствието на сцена. Водата и цветята извиквам характер. релаксираща скрийнсейвър.