Изображения на флората и фауната

цветя и растения Скрийнсейвъри : Изображения на флората и фауната

Изображения на флората и фауната Скрийнсейвъри

Изображения на флората и фауната Анимиран Скрийнсейвър

Изображения на флората и фауната Скрийнсейвър
Харесва ли ви? Просто кликнете!
Коментар!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious

Прекрасно анимирани скрийнсейвъра на елементи от флората и фауната заедно. Птици, животни, морски животни, пъстроцветни цветя, растения, дървета, вода, ландшафт ... набор от елементи на природата, за тези, които обичат са отвън. Щадящо музика придружава този хубав скрийнсейвър.

Флора и фауна, птици, животни, морски животни, пъстроцветни цветя, растения, дървета, вода, ландшафт, елементи на природата,. Изтеглете скрийнсейвъра Изображения на флората и фауната кликнете върху бутона «Изтеглите», това е безплатна услуга на Gifmania. Този скрийнсейвър на тематична колекция от цветя и растения, защото те са организирани така, че то е лесно за вас да получите тук, ако един голям фен на цветя и растения, файлове за изтегляне са свободно и този скрийнсейвър е бил свален 42 пъти, което означава, че е много популярна. Това е безопасен продукт, и тя ще ви помогне да защитите компютъра си, защото тя е напълно безплатна и надеждна. Този скрийнсейвър има рейтинг на 4 от потребителите, които са го изтеглили и това е част от нашата колекция от 2007-12-17 16:04:53, ден, в който е бил включен в нашата база данни. Надяваме се да ви хареса и че тя ви помага да защитите вашия Windows компютър операционна система. Това скрийнсейвър в български е безплатно, принадлежи към категорията: цветя и растения. Това е софтуер, Gifmania, така че можете да се доверите на качеството им. Е версията 1.0 на продукта е достъпна за операционни системи Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Анимиран Скрийнсейвър Изображения на флората и фауната на цветя и растения, за да изтеглите безплатно и да се грижи за вашия екран с скрийнсейвър
4

Процент на базата на 4648 мненията на потребителите

Оценяват Този Скрийнсейвър

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
ИЗТЕГЛИТЕ
Изтеглили 42 пъти
ОБРАТНО
7
7 от 10 - 754 гласове
Номер 245 Върха
ИЗТЕГЛИТЕ
Изтеглили 7969 пъти

Анимирани скрийнсейвъра на поле, пълни с розови и жълти цветя. Множество цветове в тази релаксираща картина. Тя ще ви отведе до физическо и спокойна среда. Пинк: женски цвят че спокойно нервите. Жълто е ярка, ведър цвят, цветът на лятото и в неделя Жълти и розови диви цветя, за да ободрявам вашия екран и ви ден.

6
6 от 10 - 179 гласове
Номер 474 Върха
ИЗТЕГЛИТЕ
Изтеглили 3842 пъти

Интересно анимирани скрийнсейвър. Три растения със зелени листа на различни размери и малка стреля нарастват по повърхността на водата. Корените паднат, и мехурчета да станат. Чудесна и мирно сцена. В тази движеща се картина можем да видим три водни растения, които растат. Чрез водата можем да видим корените на всеки един от тях. Тези издънки и стъбла от растения, могат да принадлежат към едно езеро, река или аквариум. Отпуснете се с този красив скрийнсейвър на природата и растежа на растенията.