Изображения на флората и фауната

цветя и растения Скрийнсейвъри : Изображения на флората и фауната

Изображения на флората и фауната Скрийнсейвъри

Изображения на флората и фауната Анимиран Скрийнсейвър

Изображения на флората и фауната Скрийнсейвър
Харесва ли ви? Просто кликнете!
Коментар!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious

Прекрасно анимирани скрийнсейвъра на елементи от флората и фауната заедно. Птици, животни, морски животни, пъстроцветни цветя, растения, дървета, вода, ландшафт ... набор от елементи на природата, за тези, които обичат са отвън. Щадящо музика придружава този хубав скрийнсейвър.

Флора и фауна, птици, животни, морски животни, пъстроцветни цветя, растения, дървета, вода, ландшафт, елементи на природата,. Изтеглете скрийнсейвъра Изображения на флората и фауната кликнете върху бутона «Изтеглите», това е безплатна услуга на Gifmania. Този скрийнсейвър на тематична колекция от цветя и растения, защото те са организирани така, че то е лесно за вас да получите тук, ако един голям фен на цветя и растения, файлове за изтегляне са свободно и този скрийнсейвър е бил свален 42 пъти, което означава, че е много популярна. Това е безопасен продукт, и тя ще ви помогне да защитите компютъра си, защото тя е напълно безплатна и надеждна. Този скрийнсейвър има рейтинг на 4 от потребителите, които са го изтеглили и това е част от нашата колекция от 2007-12-17 16:04:53, ден, в който е бил включен в нашата база данни. Надяваме се да ви хареса и че тя ви помага да защитите вашия Windows компютър операционна система. Това скрийнсейвър в български е безплатно, принадлежи към категорията: цветя и растения. Това е софтуер, Gifmania, така че можете да се доверите на качеството им. Е версията 1.0 на продукта е достъпна за операционни системи Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Анимиран Скрийнсейвър Изображения на флората и фауната на цветя и растения, за да изтеглите безплатно и да се грижи за вашия екран с скрийнсейвър
4

Процент на базата на 4655 мненията на потребителите

Оценяват Този Скрийнсейвър

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
ИЗТЕГЛИТЕ
Изтеглили 42 пъти
ОБРАТНО
7
7 от 10 - 73 гласове
Номер 670 Върха
ИЗТЕГЛИТЕ
Изтеглили 2185 пъти

Най-важната част от нашата планета, с изключение на океаните, са растенията. Без тях, всяка друга форма на живот на Земята ще престане да съществува, и всички те попитам за е малко вода всеки сега и тогава, и някои слънчеви лъчи. Нищо не може да бъде по-красив, отколкото Земята природа, и това е, което този скрийнсейвър функции. Растителността е като белите дробове на света, тъй като растенията произвеждат кислород за хора и животни. Затова е много важно, че ние всички се борим за да се гарантира тяхното опазване.

8
8 от 10 - 99 гласове
Номер 493 Върха
ИЗТЕГЛИТЕ
Изтеглили 3661 пъти

Почивка под сянката на тази гигантска дърво, бамбук тръстика, една от най-популярните растения в Китай и декоративни градини от цял ​​свят. Забравете всички листни сянката на това дърво на. Бамбук са много листни растения. Потопете се в природата и да се насладите на зеленината, на вашия компютър с този безплатен скрийнсейвър бамбук. Затворете очи и си представете, ходене през тропическа гора от бамбук, далеч от бюрото си.