Изображения на флората и фауната

цветя и растения Скрийнсейвъри : Изображения на флората и фауната

Изображения на флората и фауната Скрийнсейвъри

Изображения на флората и фауната Анимиран Скрийнсейвър

Изображения на флората и фауната Скрийнсейвър
Харесва ли ви? Просто кликнете!
Коментар!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious

Прекрасно анимирани скрийнсейвъра на елементи от флората и фауната заедно. Птици, животни, морски животни, пъстроцветни цветя, растения, дървета, вода, ландшафт ... набор от елементи на природата, за тези, които обичат са отвън. Щадящо музика придружава този хубав скрийнсейвър.

Флора и фауна, птици, животни, морски животни, пъстроцветни цветя, растения, дървета, вода, ландшафт, елементи на природата,. Изтеглете скрийнсейвъра Изображения на флората и фауната кликнете върху бутона «Изтеглите», това е безплатна услуга на Gifmania. Този скрийнсейвър на тематична колекция от цветя и растения, защото те са организирани така, че то е лесно за вас да получите тук, ако един голям фен на цветя и растения, файлове за изтегляне са свободно и този скрийнсейвър е бил свален 42 пъти, което означава, че е много популярна. Това е безопасен продукт, и тя ще ви помогне да защитите компютъра си, защото тя е напълно безплатна и надеждна. Този скрийнсейвър има рейтинг на 4 от потребителите, които са го изтеглили и това е част от нашата колекция от 2007-12-17 16:04:53, ден, в който е бил включен в нашата база данни. Надяваме се да ви хареса и че тя ви помага да защитите вашия Windows компютър операционна система. Това скрийнсейвър в български е безплатно, принадлежи към категорията: цветя и растения. Това е софтуер, Gifmania, така че можете да се доверите на качеството им. Е версията 1.0 на продукта е достъпна за операционни системи Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Анимиран Скрийнсейвър Изображения на флората и фауната на цветя и растения, за да изтеглите безплатно и да се грижи за вашия екран с скрийнсейвър
4

Процент на базата на 4648 мненията на потребителите

Оценяват Този Скрийнсейвър

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
ИЗТЕГЛИТЕ
Изтеглили 42 пъти
ОБРАТНО
5
5 от 10 - 190 гласове
Номер 500 Върха
ИЗТЕГЛИТЕ
Изтеглили 3264 пъти

Красиви оранжеви цветя, появяващи се на екрана с пеперуди летят наоколо. A прозрачен скрийнсейвър: цветя и пеперуди се появяват на вашия екран, без да се крие на работния плот или някоя отворена програма. Изображението, който предизвиква пролетта. Много парфюми и цветове допринасят за създаването на приятна атмосфера. Така че това е любимият ни сезон. Много динамичен и жив с цветовете на цветя и летящи пеперуди анимирани от монитора ви сцена.

7
7 от 10 - 754 гласове
Номер 238 Върха
ИЗТЕГЛИТЕ
Изтеглили 7696 пъти

Анимирани скрийнсейвъра на поле, пълни с розови и жълти цветя. Множество цветове в тази релаксираща картина. Тя ще ви отведе до физическо и спокойна среда. Пинк: женски цвят че спокойно нервите. Жълто е ярка, ведър цвят, цветът на лятото и в неделя Жълти и розови диви цветя, за да ободрявам вашия екран и ви ден.